Consells per a vestir d’entretemps i anar ben guapes

Bon dia guapíssima!

Com estàs?

A punt de tancar les maletes i de fer una petita escapada durant aquest pont, oi?

Molt ben fet, sempre és important poder parar una mica, fer un viatge i relaxar-se d’aquest dia a dia tan atrafegat que portem totes…

Segur, que vosaltres us passa com a mi, quant arriba l’època d’entretemps, que no fa ni fred ni calor, ens costa decidir-nos en què en posarem, i llavors sempre tenim aquell sentiment que ens falta roba, oi?

Veig que ets de les meves;)

Avui vull compartir amb tu alguns consells, per aquesta part de l’any, abans no arribi el fred de veritat.

Per un costat , és important poder utilitzar peces que siguin atemporals, i amb colors neutres, com per exemple una gavardina, una americana, o una caçadora perfecto. Quant us dic colors neutres, vull dir colors que no us condicionin o que no siguin massa de tendència.

També és important jugar molt amb el tema de les capes, i poder afegir i treure peces en funció de si fa més o menys calor, o de si comença a ploure, i que hi puguem anar jugant.

Sempre tenim les possibilitats de peces de fons d’armari, com per exemple fer un look amb uns pantalons negres i una camisa blanca, que sempre serà còmode i ens farà veure’ns molt elegants, i si hi afegim unes vambes, molt millor.

Finalment també podem utilitzar anoracs que siguin fins , però que donin volum, i que si no els necessitem els puguem guardar a la bossa.

Aquí us deixo algunes fotos de Ana Mora, Cambio i Jocavi, com a exemples de les diferents propostes, que trobaràs a Lula Outlet.

I vosaltres, quines combinacions feu? Teniu algun consell per compartir?

Si es així, m’encantaria que ens les féssiu arribar a gestio@lulaoutlet.com

Espero que ens vegem molta aviat a qualsevol de les nostres botigues de Lula Outlet, on sempre us atendrà el nostre equip, amb la millor de les atencions.

Molts petons!

Compartir

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Registra't al nostre Newsletter