Deixa que les peces de punt t’abracin a Lula

Hola bonica!

Com estas?

Espero que tot et vagi genial!

Nosaltres a tope organitzant el Nadal, per a que totes les botigues quedin precioses, i és que no sé si et passa, però aquesta època entre Setembre i fi d’any, a mi em passa volant ….i tot i que encara queden dies ja cal començar a pensar en regals, àpats, com ens vestirem i un llarg etc.

Al cap i a la fi l’important és que ho puguem celebrar per molts anys, oi?

Avui em venia molt de gust parlar-vos de les peces de punt.

A Lula, sempre hem apostat molt per aquest tipus de peça amb marques com Diktons, Javier Simorra o Escorpion que tenen una llarga tradició en el punt.

A mi personalment, és una peça que m’encanta vestir a l’hivern, ja que t’aporta molta càlides, et fa sentir còmode i al mateix temps pots anar molt ben vestida, ja que hi ha peces de punt que són autentiques obres d’art.

Si mai tinguéssiu l’oportunitat de veure com es fabrica una peça de punt, ús quedaríeu parades de la d’hores que s’hi inverteix, però el resultat final val molt la pena.

La selecció d’avui està feta, pensant en diferents moments/ocasions en les quals les podem vestir.

Espero que us agradi:

// Look Oversize.
Xaquetes de grans volums, que ens escalfaran i que seran fàcilment combinables, com per exemple amb qualsevol texà, i si està una mica gastat, millor. Aquesta concretament és de la marca Diktons.

 

// Per a Looks sofisticats
Com podeu veure en aquesta foto d’un look de Javier Simorra, aquest seria una peça molt elegant per anar a treballar, però també per a sortir a sopar o qualsevol altra event. A mi, aquesta personalment m’encanta.

 

// Punt per a looks mes casuals.
Sempre pensant en peces que siguin super còmodes, i que tinguin un cert punt vintage, que ens facin anar arreglades però amb un toc desenfadat, tu ja saps que vull dir, oi? Aquesta peça també es de Javier Simorra

 

// Look de festa.
Per a les més valentes, estic segur que no dubtaríeu ni un segon de posar-vos aquest fantàstic look de Diktons, per a anar una festa i estar trencadores. Jo també me’l posaria;))

 

I en el teu armari, el punt hi té un lloc important?
Quina d’aquestes peces et posaries?

T’espero aquests dies, per ajudar-te a triar els teus regals de Nadal, i també per assessorar-te per a que en aquestes dates tant especials ,llueixis amb llum propia.

Es hora de sortir al bosc, i anar a buscar el caga tió. Sort;)

Una setmana més, gràcies per llegir-me i per ser sempre al nostre costat.

Molts petons,

Compartir