Demà comença el REC!  T’hi esperem a Javier Simorra & Lula Outlet!

Bon dia guapíssima!

Espero que estiguis genial, que hagis passat un pont i una castanyada fabulosos, i que tinguis les piles ben carregades.

Avui us escric per a informar-vos que demà ja comencem una nova edició del REC, que tindrà lloc des del Dimecres 7 de Novembre, fins al Dissabte 10 de Novembre, de 10 a 21 hrs cada dia, al barri del REC a Igualada.

La majoria de vosaltres segur que ja coneixíeu aquest fantàstic esdeveniment, però per a les que no, te’n faig 5 cèntims.

Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

El REC , és una festa a tots nivells, és una festa de la moda, dels preus increïblement baixos, del disseny, de la música, de l’art, és una festa per a grans, mitjans i petits, i una molt bona oportunitat de començar a fer les compres de Nadal, entre altres.

En cada edició, hi arriben al voltant de 130.000 persones de tota Catalunya, que aprofiten aquestes meravelloses oportunitats.

I Lula Outlet, com hi participa?

Doncs és ben fàcil, nosaltres també hi tenim el nostre pop Up Store de Lula & Javier Simorra.

I que hi trobareu en el nostre espai de Javier Simorra ?
Esteu apunt?
Ben assegudes a la cadira?

Parkes, abans 386 Eur, preu només durant els 4 dies del REC ,149 Eur.
Abrics, abans 278 Eur , preu només durant els 4 dies del REC ,119 Eur.
Bluses, abans 128 Eur , preu només durant els 4 dies del REC, 49,9 Eur
Pantalons, abans 128 Eur, preu només durant els 4 dies del REC ,49 Eur
Jerseis, abans 138 Eur, preu només durant els 4 dies del REC, 49 Eur

Si ets fan de Javier Simorra, és una oportunitat única de comprar les seves peces de disseny i qualitat, a uns preus que no trobaràs enlloc més.

Per a tot el nostre equip, són uns dies de molta feina, però ens ho passem genial, preparant-ho tot perquè gaudiu molt d’aquesta fantàstica festa del disseny i dels bons preus.

Per cert, teniu ganes de veure com ens està quedant l’espai? Segur que si….

Doncs aquí us en avancem una foto.

Ara encara estem obrint caixes, i colocant la roba, però el Dimecres ja veure-ho lo bonic que quedarà l’espai!

I sobretot , sapigueu, que per a tot el nostre equip, serà un autèntic plaer estar al vostre costat, en tot allò que necessiteu.

Aqui ens teniu, ” manos a la obra”, ben abrigades i amb un gran somriure als llavis.

I a més a més en cada edició fem un xec regal de 100 Eur en peces de Javier Simorra, per a la guanyadora. Molt bona sort!

Ja ho veus , que no tens excusa per no venir;)

T’hi espero, per a saludar-te personalment.

Molts Petons,

Compartir