Consells per a vestir d’entretemps i anar ben guapes

Bon dia guapíssima!

Com estàs?

A punt de tancar les maletes i de fer una petita escapada durant aquest pont, oi?

Molt ben fet, sempre és important poder parar una mica, fer un viatge i relaxar-se d’aquest dia a dia tan atrafegat que portem totes…

Segur, que vosaltres us passa com a mi, quant arriba l’època d’entretemps, que no fa ni fred ni calor, ens costa decidir-nos en què en posarem, i llavors sempre tenim aquell sentiment que ens falta roba, oi?

Veig que ets de les meves;)

Avui vull compartir amb tu alguns consells, per aquesta part de l’any, abans no arribi el fred de veritat.

Per un costat , és important poder utilitzar peces que siguin atemporals, i amb colors neutres, com per exemple una gavardina, una americana, o una caçadora perfecto. Quant us dic colors neutres, vull dir colors que no us condicionin o que no siguin massa de tendència.

També és important jugar molt amb el tema de les capes, i poder afegir i treure peces en funció de si fa més o menys calor, o de si comença a ploure, i que hi puguem anar jugant.

Sempre tenim les possibilitats de peces de fons d’armari, com per exemple fer un look amb uns pantalons negres i una camisa blanca, que sempre serà còmode i ens farà veure’ns molt elegants, i si hi afegim unes vambes, molt millor.

Finalment també podem utilitzar anoracs que siguin fins , però que donin volum, i que si no els necessitem els puguem guardar a la bossa.

Aquí us deixo algunes fotos de Ana Mora, Cambio i Jocavi, com a exemples de les diferents propostes, que trobaràs a Lula Outlet.

I vosaltres, quines combinacions feu? Teniu algun consell per compartir?

Si es així, m’encantaria que ens les féssiu arribar a gestio@lulaoutlet.com

Espero que ens vegem molta aviat a qualsevol de les nostres botigues de Lula Outlet, on sempre us atendrà el nostre equip, amb la millor de les atencions.

Molts petons!

Compartir